Контакт

Контактирајте не

Слободно контактирајте не на нашиот телефонски број и адреса кои се наведени на оваа контактна страница.

Вашето Име и Презиме (задолжително)

Вашата електронска адреса (задолжително)

Наслов на пораката

Содржина на пораката:

Контакт со НМСМ

 

info@nms.org.mk

 

ул. Аминта Трети бр.29/1-3, 1000 Скопје, Македонија

www.nms.org.mk

389 78 350 531

 

Следете не на социјалните мрежи