Најава за Генерално собрание на НМСМ на 10 ноември 2018

logo na bela pozadina

Национален младински совет на Македонија (НМСМ) ги поканува своите организации членки на Генералното собрание кое ќе се одржи на 10 ноември во сала за Седници на Град Скопје (барака 13).

Номинирањето на делегати за собранието може да го направите со пополнување на формата за номинација за делегат, која треба да биде потпишана, со печат и скенирана да ја доставите на applications@nms.org.mk, најкасно до 26 октомври, 16 часот.

Воедно, ве известуваме дека се објавени и повици за:
– член на Управен одбор на НМСМ (форма за пријавување)
– член на Комисија за членство

Целосните повици можете да ги прочитате овде, а рокот е до 26 октомври 2018:
Повик за член на Управен одбор на НМСМ (pdf)
Повик за член на Комисија за членство (pdf)

Leave a comment