Поддршка од Европски младински форум за приоритетните барања на НМСМ до парламентарното мнозинство

mladinskiprioriteti

Управниот одбор на Национален младински совет на Македонија (НМСМ), како најголемо претставничко тело на младите во земјата, а во пресрет на процесот за формирање на нова Влада на Република Македонија, предводена од СДСМ и коалиционите партнери, упатува приоритетни барања до новото парламентарно мнозинство.

Денес, овие барање на НМСМ добија поддршка и од Европскиот младински форум, најголемото претставничко тело на младинските организации на Европско ниво.

YFJ Endorsement

Leave a comment