Приоритетни барања до парламентарното мнозинство во Собранието на Република Македонија

prioritet1

Управниот одбор на Национален младински совет на Македонија (НМСМ), како најголемо претставничко тело на младите во земјата, а во пресрет на процесот за формирање на нова Влада на Република Македонија, предводена од СДСМ и коалиционите партнери, упатува приоритетни барања до новото парламентарно мнозинство.

Целиот документ со приоритетните барања на НМСМ може да го прегледате во прилог.

Stav_NMSM

Leave a comment